[Vídeo][La Ciutat] Iolanda Matas (alcaldable ERC): “Tenim un mal endèmic i és que, agradi o no, som la Calella dels alemanys “

A vuit mesos de les eleccions, la cap de llista d’ERC a Calella, Iolanda Matas, ha visitat el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per parlar de com encara aquest temps abans dels comicis locals. El proper dia 30 d’otubre presentarà la seva candidatura oficialment a la nostra ciutat acompanyada del màxim càrrec del seu partit al Govern de la Generalitat, el vicepresident, Pere Aragonés.

Matas ha passat revista als temes d’actualitat a Calella. En primer lloc ha posat sobre la taula la necessitat de conèixer amb detall les xifres de l’ IRONMAN, ja que assegura que el seu partit a hores d’ara desconeix el termes de l’acord entre l’Ajuntament i l’empresa organitzadora. De fet, ha deixat en entredit la transparència del Govern Municipal en aquest i altres temes com la Fira i la Festa Majo. Matas s’ha qüestionat la despesa de la programació de Barraques i fent una referència a la proximitat de les eleccions municipals tenint en compte que segons afirma “han estat la millor Fira i Festa Major dels darrers anys.
La cap de llista d’ERC ha deixat clar que si fos per ella a Calella no hi hauria cap de les escultures de bronze que el Govern Municipal ha ubicat en diversos indrets de la ciutat, la darrera una maleta plena de llibres situada davant del MUTUR. Iolanda Matas ha parlat de la dificultat de canviar el model de turisme a casa nostra, un canvi que s’ ha intentat però no s’ ha aconseguit en un cent per cent i ha recordat, tal i com destaquem al titular que en certa manera, encara, portem l’etiqueta de ser “la Calella dels alemanys”.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat