[Vídeo][La Ciutat] Josep Grima: “No dubtaria ni un segon de tornar a fer-ho tot, tant durant la jornada com la nit a l’Hotel Vila”


Això és el que pensa un any després un dels ferits pels guàrdies civils de paisà que eren l’ Hotel Vila la nit de l’ 1 d’octubre a Calella. Grima ha reviscut a La Ciutat tota aquella jornada en la qual ell va participar activament perquè es pogués dur a terme el referèndum. Passats aquests mesos, el calellenc afirma que !”la Fiscalia ha posat les denúncies al calaix del congelador” i que a hores d’ara no té cap resposta a la seva denúncia dels fets.

Ell va ser un dels 14 ferits aquella nit a Calella. En aquesta entrevista recorda “una actitud i una mirada desafiant i provocadora” per part dels agents ja de paisà del cos armat que eren a l’ Hotel Vila. Segons explica, l’arribada dels Mossos d’Esquadra per muntar un cordó de separació li va transmetre seguretat i que, per tot plegat, encara li resulta més “incomprensible i esgarrifós” com es van acabar desencadenant els fets. Per Grima, Calella va ser un exemple de molts que es van viure a Catalunya del “A por ellos”.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *