[Vídeo][La Ciutat] Josep Miracle: “El jurat va quedar sorprès de la qualitat de les obres presentades”


El El president d’Amics de la Poesia i secretari dels Jocs Florals, Josep Miracle, ha parlat avui al programa La Ciutat de la cerimònia que tindrà lloc el diumenge 18 de març al Teatre de la Sala Mozart . En aquest acte es faran diversos actes de record i homenatge. Un a la poetessa calellenca, a més de celebrar els 680 anys de la carta de població de Calella.

En aquesta 36 a edició dels Jocs Florals s’ hi han presentat 234 treballs de diversos indrets de Catalunya i de l’Estat Espanyol. El Jurat. segons Miracle, s’ ha mostra sorprès per l’alt nivell de les obres.

S’entregaran els premis a les categories ordinàries dels Jocs Florals: la Flor Natural, al millor poema que canti a l’amor; l’Englantina, a la millor composició que enalteixi la terra, els costums i les tradicions; i la Viola, a la millor obra sobre els valors espirituals i ètics.

A Calella, a més, inclouen els premis que porten el nom de tres autors locals: Maria Cardona, al millor poema inspirat en l’esclat de l’alba; el Francesc Castells, al millor poema que versi sobre Calella; i Francesc Grau, a la millor prosa de temàtica lliure. També hi ha dues categories juvenils.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *