[Vídeo][La Ciutat] Quim Fabré (Xiri 9): “Tenia molt clar abans que valdria la pena”


Quim Fabré, propietari del Xiri 9, demana una treva a la pluja per tenir un estiu favorable. En uns dies comença l’estiu i la temporada forta ja és aquí. Ara ja fa un temps de ll’estrena de les noves guinguetes a la platja de Calella, afirma que de moment van bé. Tal i com ell afirma des del principi va tenir clar que valia la pena tot i l’esforç econòmic que va haver de fer com empresari no va ser fàcil.

Les noves guinguetes poden funcionar els 365 dies de l’any però la seva època forta és a l’estiu. El responsable del Xiri 9 diu que si el temps respecta, els números surten. I no solament a ell sinó a totes les guinguetes, gràcies, afirma,  a la variada oferta de restauració que hi ha a la platja de Calella. Des d’establiments que tenen una carta més elaborada i han cuidat molt el disseny interior fins al que és la guingueta tradicional, que és la línia que ha seguit ell. Afirma que els seu objectiu és oferir preus més populars i familiars i que, de moment, li funciona.

Pel que fa als veïns, Fabré diu que entén que sovint sigui complicat conviure amb el soroll i per això té molt clar que les actuaciones només són fins a les 12 de la nit i que el volum no pot estar massa alt.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *