Wakeful SL gestionarà el servei de consergeria d’alguns edificis públics de Calella

L’empresa que gestionava les consergeries dels edificis públics de Calella va finalitzar la seva concessió el passat mes de febrer, motiu pel qual es va haver d’obrir un nou concurs. En poques setmanes, a llocs com la Fàbrica Llobet, l’Ajuntament o el Far, hi veurem cares noves.

Fins ara la gestió la portava el Grup Barna Porters SL, que havia guanyat les darreres licitacions, i que tenia destinats a 10 dels seus treballadors a la nostra ciutat. Lídia Pidemunt és la regidora de Recursos Interns de l’Ajuntament de Calella.

Aquestes licitacions tenen una durada de 4 anys i va finalitzar el passat mes de febrer i es va fer una nova licitació que és el que marca la llei. En aquesta licitació s’hi van presentar més empreses i s’ha adjudicat a una altra empresa. Per això la d’ara acaba el seu servei. Quan s’obre una licitació nova totes les empreses que compleixin els requisits que es demanen al plec de clàusules es poden presentar. No exclou a l’empresa que ha finalitzat el contracte.

L’empresa que ha guanyat la nova adjudicació és Wakeful SL, amb seu a Mataró i vinculada al grup Inserta, que treballa amb persones amb diversitat funcional.

És una empresa que treballa amb el grup Inserta, vinculat a l’ONCE, i dona oportunitats en el món laboral a gent amb diversitat funcional. Això és molt important perquè tot aquest sector sempre està molt exclòs a l’hora d’optar a una feina. Se’ls té de costat. Creiem que és una bona oportunitat perquè el grup de persones amb diversitat funcional no siguin excloses del món laboral i tinguin una oportunitat.

El Grup Barna Porters SL, empresa que fins ara prestava aquest servei, haurà de reubicar en altres llocs les persones que fins ara prestaven serveis a Calella.

Primer de tot vull dir que estem molt contents amb el servei donat per aquesta empresa, molt contents amb els treballadors que estan treballant en els nostres espais, però hem de deixar molt clar que aquests treballadors treballen per a una empresa externa i hi continuaran treballant. En cap moment es queden sense feina. L’empresa els canviarà d’ubicació.

Wakeful S.L. començarà a treballar a Calella el pròxim 1 d’octubre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *