Xoc en cadena a la zona del nou semàfor de la N-II

Un autocar ha perdut el control dels frens i ha topat contra el cotxe del davant, que alhora ha xocat contra la furgoneta que li precedia. El conductor del cotxe ha resultat ferit lleu. A causa de l’accident, l’autocar ha trencat el nou semàfor, que els operaris van instal·lar ahir i que encara no estava en funcionament.

Als volts de les 10 h del matí s’ha produït una col·lissió en cadena en la que s’hi han vist involucrats tres vehicles: un autocar que anava buit, una furgoneta i un cotxe. Aquest últim ha resultat ferit per la topada que ha rebut per part de l’autocar, el qual ha perdut el control del vehicle en no funcionar-li els frens.

 

L’ambulància ha atès de seguida al conductor del cotxe i l’ha traslladat a l’hospital per fer-li una revisió exhaustiva, tot i que tot apunta a una fuetada cervical.

Un agent de la policia ha acompanyat a l’autocar fins al pàrquing de l’hotel Toyca, per evitar nous problemes.

 

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Ivan ha dit:

    Lo del semáforo está muy bien pero no está bien situado esta justo en la bajada de la llopa y aparte si los coches suben del la calle de la escuela pia kien tiene preferencia ??? El primer diq y ya hay ecidentes nose abria k pensarlo de dejarlo hay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *