Triomf molt treballat de la UEH Calella a la pista del CH Garbí

La UEH Calella va guanyar ahir el primer partit dels dos que disputarà aquest cap de setmana contra el CH Garbí. Els de Toni Guijarro es van imposar als gironins per 23 a 26 gols en un partit molt treballat pels nostres.

Els calellencs, sent conscients de la dificultat del partit, ja que s’enfrontaven a un equip molt físic i que cada any els hi dóna problemes, van sortir al camp molt concentrats. En una primera part molt igualada, la UEHC va aconseguir arribar al descans amb el marcador favorable de 10-13 gràcies a la bona defensa i a importants parades dels nostres.

Pel que fa durant la segona part del partit, es va mantenir la mateixa tònica. Tot i que l’equip gironí no va abaixar els braços en cap moment, els calellencs no van permetre que l’equip rival capgires el marcador i, gràcies a un bon treball defensiu i ofensiu, van poder mantenir l’avantatge de la primera part finalitzant el partit amb el marcador de 23-26 a favor.

Avui dissabte a les 19:00 h, la Unió Esportiva Handbol Calella es tornarà a enfrontar al CH Garbí al pavelló del Parc Dalmau. El partit, que se celebrarà a porta tancada, es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella TV.