Yung Rovelló anima Calella a base de ritmes urbans

IMG-1452

Arran de la proposta sorgida dels Pressupostos Participatius Joves, aquest dissabte s’ha celebrat el concert de Yung Rovelló i DJ Jorge Peñafiel juntament amb els Udols de Foc, que s’han encarregat de l’organització i del servei de bar.

El concert, celebrat al final de la Platja del Garbí ha reunit un gruix important de persones que han gaudit d’una música que a més de tenir un ritme que ha posat a ballar a tot el públic, era ple de missatges reivindicatius que han agradat molt a tots els i les assistents.

El cantant, nascut a Calella afirmava durant la seva actuació que és tot un orgull poder actuar a casa seva, al poble on s’ha criat des de ben petit i ha estat capaç de transmetre la seva emoció a un públic, que s’ha anat animant a mesura que s’anaven succeint les cançons.

Un dels moments culminants ha estat quan Yung Rovelló ha baixat de l’escenari per a apropar-se més al públic, fet que ha donat una gran empenta a la festa i ha fet que tots i totes les assistents entressin dins el joc del cantant, que com el públic ha anat creixent amb el pas de les cançons.

Els Udols de Foc s’han encarregat d’un servei de bar que ha col·laborat en el bon funcionament d’una vetllada que ha funcionat a la perfecció i que ha demostrat que es va fer una bona elecció en els Pressupostos Joves Participatius.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *