Calella celebra la XIV Marxa Nocturna

Aquest dissabte s’ha celebrat la XIV Marxa Nocturna de Calella. Una caminada d’uns 13 Km que ha recorregut diferents punts emblemàtics de la zona muntanyosa de Calella i que ha acabat a ritme d’havaneres i rom cremat.

Dos anys després de la darrera edició, ja que la pandèmia de la Covid-19 no va permetre que se celebrés l’any passat, Calella Marxa ha tornat a tirar endavant aquest projecte que ja es troba en la seva 14a edició i com sempre s’ha mantingut la tradicional distància d’uns 13km tal com asseguren des de l’organització:

Com sempre, intentem fer un circuit nou de 12 o 13 km que acaba aquí amb una cantada d’havaneres. La gent que participi a més de l’entrepà i beguda també tindran un cremat.

La celebració d’aquesta Marxa Nocturna és ja tota una tradició per a l’entitat. Calella Marxa va ser pionera a l’hora de celebrar caminades durant la nit.

Ens encanta que la gent pugui gaudir d’aquesta marxa nocturna perquè ja s’ha convertit en una festa més dins l’estiu de Calella.

El recorregut d’enguany ha passat per diferents punts coneguts de Calella i els seus voltants; partint del Monument de la Sardana, els i les participants han pujat per la riera fins la font d’en Decai, han seguit pel Corriol dels Estudiants, que els i les portarà fins a Burinons i d’allà han pujat pel Camí dels Francesos fins a Les Guilles i d’allà han tornat al punt de sortida tot passant pel pont de fusta des d’on han gaudit d’uns vistes magnífiques de Calella.

A més, com ja és costum, la Marxa Nocturna ha estat tot un èxit de participació, les estimacions apunten a una assistència aproximada de 240 participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.