1.200 persones faran nit a Calella per l’Aplec

Imatge d’arxiu

L’Agrupació Sardanista de Calella preveu un augment de les estades en hotels de la ciutat amb motiu del cap de setmana de l’Aplec. Calculen que entre les contractacions que vehicula la pròpia entitat i les que es facin a nivell particular, al voltant d’unes 1.200 persones s’allotjaran a la ciutat entre divendres i diumenge.

Com cada any, i gràcies a la bona predisposició dels empresaris hotelers locals, es prepara una àmplia oferta d’allotjaments a preus molt atractius. Per anar a hotels de tres o quatre estrelles, d’una a tres nits amb pensió completa, per entre 49 i 134 euros per persona. Entre això i les estades contractades a nivell particular, uns 1.200 sardanistes d’arreu de Catalunya faran nit a Calella per celebrar el norantè aniversari de l’Aplec Pairal. Ho ha explicat Albert Pedemonte, de l’Agrupació Sardanista.

“Les prespectives són molt bones: tenim la percepció que ha crescut la contractació hotelera en comparació amb d’altres anys, ho percebem en l’ambient i pel que ens comenta la gent. Molts s’hi han apuntat tot i que feia anys que no venia, i ho fa per compartir la celebració del norantè aniversari”, ha explicat Albert Pedemonte, de l’Agrupació Sardanista.

Pedemonte apunta que la difusió i promoció que s’ha fet a través de les xarxes socials també ha ajudat a donar aquesta empenta quant a l’assistència a l’Aplec. I això es farà palès quan l’organització els rebi al Pati de l’Ós, aquest diumenge. “Hi haurà moltíssimes colles. Cada any preparem una llista per donar la benvinguda a la gent de les diferents poblacions i normalment supera la cinquantena: d’arreu del país, també del sud de França o, fins i tot, l’any passat també va venir gent de prop de València”, ha comentat Pedemonte.

La trobada sardanista calellenca, la més antiga de tot Catalunya, rebrà també aquest diumenge la visita del president de la Generalitat de Catalunya, tal i com ahir dimecres va avançar Ràdio Calella TV. Amb motiu del norantè aniversari de l’Aplec de Calella, enguany també es descobrirà una escultura de bronze per rememorar l’efemèride: es tracta d’una noia asseguda en un banc que té a les mans dos instruments propis de la música de cobla, el flabiol i el tamborí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *