Aina Da Silva aposta pel dance amb el seu nou tema “Habitación 203”

De la mà d’Universal, la seva discogràfica, la calellenca Aina da Silva Aina continua fent carrera musical amb una producció molt prolífica durant aquest 2022. Després de “Ya sé” i “Soltera”, que acumula més de 250.000 reproduccions a Spotify, ha llançat nou single. Es titula “Habitación 203”, molt ballable, on combina els ritmes urbans i llatins que caracteritzen la seva música amb sonoritats més ‘dance’.

Habitación 203 parla de l’amor i del desig posant-nos en la situació d’una trobada amorosa a l’habitació d’un hotel, que és el lloc on es desenvolupa el videoclip que acompanya la cançó i que ella protagonitza, amb els balls sensuals que la caracteritzen.

En una entrevista a La Ciutat, Aina da Silva ha explicat que el procés d’aquest nou treball la situen en un registre diferent i reconeix que voldria explorar altres sonoritats que li permetin créixer musicalment.

No vull tancar-me en un estil, vull provar i experimentar amb la meva veu per anar traient les diverents versions d’Aina da Silva (…) M’encantaria fer alguna cosa d’R&B perquè bec d’influències del jazz i el soul. Ho tinc pendent, potser algun dia.

Habitación 203 es presenta amb el segell de la discogràfica Universal Music i va néixer al fil d’una sessió de treball a Madrid, amb els seus productor i compositora.

La primera idea va ser: “Volem fer alguna cosa al voltant d’un número”. I després tot va sortir de forma molt natural, vam pensar com seria també el videoclip, ambientat en un hotel, amb servei d’habitacions… Aquesta és una mica la història d’”Habitacion 203″.

La calellenca ha estat una de les artistes més joves en participar a la gira estiuenca del Reggaeton Beach Festival, que l’ha portat a actuar a Barcelona, Madrid, Tenerife o Mallorca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *