10 denúncies a conductors de patinets des del maig

La Policia Local ha tramitat 10 denúncies a conductors de vehicles de mobilitat personal en pràcticament tres mesos, des del maig passat. Són dades que ha donat a conèixer l’Ajuntament de Calella després que en l’últim “live” de l’alcalde se li tornés a preguntar sobre la circulació per zones prohibides, com el carrer Església.

De les 10 denúncies tramitades per l’incompliment de la normativa municipal de circulació, la majoria són per anar per la vorera o per zones peatonals. Segons l’ordenança municipal, aquestes infraccions estan tipificades com a lleus i poden comportar una sanció econòmica de 60 euros.

L’Ajuntament de Calella ha informat que la Policia Local realitza un seguiment continuat del compliment de la normativa per mitjà d’advertències i la denúncia de les infraccions. Afegeix que darrerament s’ha participat en una campanya del SCT (Servei Català de Trànsit) sobre els vehicles de mobilitat personal.

En el live que va fer a mitjans de juny, i al fil d’una pregunta que li va adreçar una de les persones que s’hi van connectar; l’alcalde Buch va explicar que “s’està a sobre” d’aquesta qüestió però va apel·lar al civisme de tothom per posar solució a la inseguretat que genera el pas de patinets i també de bicicletes en contra direcció o per espais reservats per als vianants.

Prenem mesures, encara que sembli que no. Estem fent campanyes de control de patinets i bicicletes i deunidó les multes que hem començat a posar. Però hi hem d’estar més a sobre fins que no hi hagi ningú que se salti la llei, encara que en el fons estem davant un tema de civisme i de respecte.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *