Rando dona per fet que Soufian Laroussi serà el seu número dos

El 28 de maig de l’any que ve se celebraran les properes eleccions municipals. A falta de menys d’un any a Calella el taulell electoral comença a estar ben definit, amb molts dels caps de llista presentats. La darrera formació en fer-ho públic va ser el PSC. La regidora Cindy Rando serà la primera dona de l’agrupació local en postular-se per l’alcaldia. Advocada de formació i amb una experiència de 7 anys a l’Ajuntament, diu que ho fa amb la il·lusió i les ganes de continuar amb projecte socialista al consistori, sense marcar-se línies vermelles quant a futurs pactes electorals. Ara, treballa per definir un equip i un projecte rejovenit, i de moment, ja ha donat per fet que Soufin Laroussi serà el seu segon a la llista.

En una entrevista al programa La Ciutat, Cindy Rando ha explicat que la seva voluntat és conformar una llista rejovenida, amb persones vinculades a la ciutat i que vulguin treballar per fer de Calella on lloc millor. De moment, ja ha avançat dos noms: diu que l’acompanyaran Josep Torres, darrer alcaldable del PSC, i Soufian Laroussi; qui podria anar de número 2.

També vull que estigui al meu costat en Soufian Laroussi. No ho hem acabat de parlar, però segurament serà el meu segon. Estic encara treballant, vull formar una llista amb un equip jove disposat a treballar per la ciutat.

Rando ha explicat que es presenten amb la intenció de guanyar i aconseguir l’alcaldia. També reconeix que serà unes eleccions amb un arc plenari molt fragmentat i on tots els partits hauran de buscar aliats. Els socialistes no es marquen línies vermelles – com si ja ho han fet altres partits – i assegura que estaran disposats a pactar amb tothom, independentment de les seves ideologies o estratègies a nivell nacional.

Nosaltres ens presentem amb moltes ganes i sortim a guanyar. Entenc que per molts partits ara diguin que som línies vermelles, però passat les eleccions en tornem a parlar. Moltes vegades portem programes molt similars, tret de les qüestions nacionals. Al final ens presentem per tots els calellencs i calellenques i podem portar idees i actuacions a desenvolupar molt similars. No hem de posar línies vermelles.

Rando ha avançat que, malgrat que encara estan acabant de definir-ho, es presentarà amb un programa molt basat en la promoció del comerç local. Diu que una bona economia local és la base per fer de Calella un municipi pròsper, que ajudi a fomentar l’ocupació i la capacitat productiva.

Fomentant la nostra economia local que és el més important. Farem un programa que posi el centre en les persones i a partir d’aquí desgranar les potes: igualtat, ocupació, habitatge, polítiques LGTBI. Sobretot, la nostra economia se centri en el comerç i aquí hem de destinar tot el nostre esforç.

Rando va presentar l’única candidatura que es va sotmetre a la consideració de l’assemblea socialista, que la va avalar de forma unànime. Advocada de professió, s’ocupa de les regidores de Promoció econòmica, comerç i consum; d’Igualtat i drets civils; Joventut; i Participació.

Recupera l’entrevista al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.