120 models i més de 20 establiments faran que Calella “torni a estar de moda”

Flashos Calella Esta de Moda

Demà al matí comença el «Calella està de moda», aquest esdeveniment organitzat per Festamusic grup que porta a la ciutat passarel·les, flaixos, i diverses activitats. És la cinquena edició i arriba amb novetats.

La primera és que canvia d’època i es presentarà roba de la temporada primavera-estiu. I també inclou una activitat nova, que és un canvi d’imatge on dues dones canviaran completament de look gràcies a Cise Imatge i Marpell, Onix i Botiga Neus Moda. N’ha parlat el gerent de Festamusic grup, Frank Cardó: “És com un especatcle de canvi d’imatge on la gent veurà què es pot arribar a aconseguir, la transformació d’algú que entra d’una manera is urt completament d’una altra. Intervé perruqueria, estètica, maquillatge, vestuari, personal shoper,a ssessorament… això es farà a la Plaça de l’Església, coordinat per la Lídia Díaz“.

Una altra novetat és que els flaixos que es fan a peu de carrer tant demà com dissabte a dos quarts de vuit, i la desfilada de demà al vespre, seran en una passarel·la elevada per garantir una millor visibilitat.

I encara millor visibilitat tindrà la passarel·la central de diumenge, que Ràdio Calella TV l’emetrà en directe. Frank cardó ho destaca, igual que la repercusió que té el Calella està de Moda a les xarxes: “RCTV col·labora molt amb nosaltres i farà una emissió en directe de la passarel·la central a través de la seva plana web i altres llocs d’internet. Nosaltres continuem també amb Calella Centre Comercial el concurs d’Instagram, que l’any passat va tenir molt d’èxit i que aquest any n’augurem molt més. Ens estan seguint moltíssim per les xarxes socials, que és el mitjà de “Calella està de moda i que funciona perfectament“.

En total participaran una vintena de botigues als flaixos i deu a la desfilada. 150 models, entre nens i adults, i necessiten que faci bon temps perquè la roba serà d’estiu. La previsió és que farà bo demà i dissabte, però diumenge pot ploure. Frank Cardó espera que la previsió canviï i diumenge no plogui perquè no hi ha Pla B i no es podria fer la desfilada sota cobert. El que es faria seria canviar-la de dia.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Frank Cardó, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat