El PSC també presenta les esmenes al Pressupost estatal, en coordinació amb el PdeCat

Josep Torres, arxiu

El Partit Socialista de Calella també presentarà les mateixes esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat 2017 que el PdeCat, ja que són propostes nascudes en el sí del govern municipal.

Des del partit socialista, Josep Torres ha explicat que la intenció és tenir més força a l’hora de negociar aquestes esmenes al Pressupost de l’Estat, si es fa des de dos partits diferents. Torres: “És una reflexió que hem fet com a equip de govern per fer una mirada sobre la ciutat i veure què realment podíem obtenir dels Pressupostos Generals perquè han de ser coses en què tingui competència l’Estat. Nosaltres pensem que ens pot donar més força. El fet de presentar una esmena no vol dir que estigui aprovada, simplement farem força des dels dos partits, PSC i PdeCat, i intentar aconseguir per la ciutat unes accions que pensem que són molt necessàries“.

Recordem que en total es demanen 780.000€ dividits en tres accions. La primera d’elles és per l’adequació de la zona litoral entre el Camp de Futbol i el Club Nàutic. Una altra destinada a millorar la balustrada del Passeig Manuel Puigvert. I la tercera esmena és per destinar uns diners a la Fundació Catalana d’Ela Miquel Valls.

Josep Torres ha explicat que serà Meritxell Batet l’encarregada de negociar les esmenes del PSC al Pressupost General de l’Estat. “Hem seguit el curs habitual. Com a grup local l’hem presentat a la Federació de Mataró, i el 1r Secretari l’ha passat a la Meritxell Batet. Ella serà la nostra persona de contacte al Congrés dels Diputats, ja que va ser la nostra cap de llista a les darreres eleccions“.

Aquestes esmenes es negociaran properament al llarg del debat sobre el Pressupost General de l’Estat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *