S’estanca la xifra d’ingressats per Covid a Calella

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva reporta un total de 27 persones ingressades a Calella, 2 menys que dilluns. N’hi ha 17 a l’Hospital Sant Jaume i 10 al sociosanitari. Són les dades de l’últim recompte publicat aquest dijous i en el qual no hi consta cap defunció entre els pacients positius per coronavirus.

Tenint en compte l’últim recompte d’aquest dilluns, a l’Hospital de Calella s’ha registrat 1 ingrés i 1 alta.

Al sociosanitari s’ha registrat 1 ingrés i 3 altes, dues de les quals són de pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 39 persones, 2 menys que dilluns 15 de març. Actualment hi ha 17 persones a l’Hospital de Calella,10 al sociosanitari de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 ha crescut fins a les 3 persones.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Aquesta setmana vaig llegir que Calella tenia una mica mes de 1200 vacunats del CIVID19Avui m’he trobat amb dos persones una de 97 i l’altre de 93 , un altre parella que superenamb escreig els 83 anys essent una un metge. Tots ells veins de Calella. Podeu esbrinar quin criteri s’apliquen en la eleccio dels possibles vacunants a Calella?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *