1200 euros per al Servei de Suport Immediat a Domicili

Moment de la gala solidària, Sala Mozart, divendres

La tercera edició del Festival Artístic Solidari ha recaptat 1.200 euros que es destinaran al projecte de Servei de Suport Immediat a Domicili que l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital tira endavant juntament amb Oncolliga Calella.

El Servei de Suport Immediat a Domicili es presta als malalts en el tram final de vida i també als seus familiars. Es fa, tal i com reconeix el president dels Amics i Voluntaris de l’Hospital, Josep Puig, en coordinació amb l’equip PADES de l’Hospital de Calella. Aquest equip s’encarrega de part mèdica estrictament mentre que des de l’associació es dóna suport en qüestió de cures pal·liatives.

El Servei de Suport Immediat a Domicili és un dels 5 programes que té en marxa actualment l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital. Ha atès 302 persones de la zona compresa entre Canet de Mar i Tordera durant els últims 4 anys. Un programa que ha rebut diferents reconeixements.

L’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital té 5 persones en plantilla, professionals de la sanitat, i compta amb un pressupost anual de 90.000 euros. D’aquests, el 33% prové d’ajudes públiques, entre un 20/25% d’ajudes d’entitats privades i la resta s’obtenen d’activitats com el Festival Artístic Solidari o donatius individuals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *