Dia de la Unió Europea enmig del desconcert ciutadà per la crisi dels refugiats

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Calella s’ha adherit a la declaració del Consell Català del Moviment Europeu amb motiu de la celebració avui dilluns 9 de maig del Dia d’Europa.

Una declaració que arriba en un moment en què molts ciutadans posen en qüestió el projecte de la Unió Europea per motius molt diversos com, per exemple amb la gestió de la crisi humanitària dels refugiats.

El manifest reconeix obertament la crisi per la qual passa la Unió Europea també en l’àmbit monetari amb l’Euro. Una crisi que, segons aquest document, encara no està resolta i posa en evidència que la moneda única va néixer amb deficiències que s’han de corregir. També es parla de les polítiques d’austeritat aplicades els últims anys que, lluny de lluitar contra la crisi, han malmès l’estat del benestar.

La Declaració del Consell Català del Moviment Europeu parla també de l’amenaça terrorista i de la possible sortida del Regne Unit de la UE després del referèndum del proper mes de juny, que deixa una ombra d’incertesa sobre el futur de la integració europea.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat