La primavera esclata a Calella pel Moments de Flors

Flors i plantes han donat vida i color en jardins d’edificis emblemàtics de Calella pel Moments de Flors d’aquest 2016. Les decoracions han lluit durant tot el cap de setmana i, malgrat la pluja, han captat un any més l’atenció de calellencs i visitants. Un dels espais ha estat l’Escola Pia del carrer Sant Pere, on s’hi ha celebrat l’exposició de Roses de Catalunya i de Bonsais.

Catorze espais públics i privats de Calella han acollit la tercera edició del Moments de Flors, rebent en el seu conjunt unes 30.000 visites, segons dades facilitades per l’Ajuntament de Calella.

En destaca l’interès que ha captat, un any més, la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, decorada amb pètals de rosa i flors a l’altar. Només per allí van passar-hi gairebé tres mil persones. Entre els espais que s’han obert al públic durant el cap de setmana, el del Pati del Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué, o el de la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça.

Can Saula, entre els espais privats, ha estat el més visitat de tots els edificis que participen en aquest iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Calella. Edifici senyorial en ple carrer Església que es presentava amb tonalitats blaves i escampat de paraigües; un element que es va repetir en d’altres espais i que molts dels curiosos van necessitar especialment diumenge, dia gris i de pluges.

Conscients de l’impacte que la cita té en les xarxes socials, a Can Farran la decoració donava peu a enfundar-se en les robes d’una dama del segle XVIII. Vestits d’època fets amb flor tèxtil i adornats amb tocs de pedreria. Igualment, un marc de foto per immortalitzar-ho.

Alguns dels espais, i entre ells el Far de Calella, van acollir l’actuació de diverses formacions d’alumnes de l’Escola de Música de Can Llobet.

Podeu veure’n un resum en el següent vídeo.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.