14 establiments de Calella acolliran als alumnes en pràctiques del Pla de Transició de Treball

ptt

L’Ajuntament de Calella ha signat un conveni amb el departament d’Educació perquè 14 establiments del municipi acullin als alumnes en pràctiques del Pla de Transició de Treball de vendes, oficina i atenció al públic. Aquests programes s’adrecen a noies i nois d’entre 16 i 21 anys que no tenen el Graduat en educació secundària i volen formar-se en una professió. L’estructura del curs inclou mòduls de formació general, mòduls de formació professional i 180 hores de pràctiques a l’empresa.

El conveni de col·laboració signat entre l’àrea d’Educació i el Departament permet que, aquests nois i noies d’entre 16 i 21 anys i que no tenen el graduat escolar, puguin posar en pràctica tot el que han après al mòdul i desenvolupar les seves competències. Cada alumne realitzarà 180 hores de pràctiques. 

Les preinscripcions pels PTT pel curs vinent s’obren el 10 de maig

Les preinscripcions pel curs 2021/2022 del Pla de Transició al Treball del mòdul de vendes, oficina i atenció al públic començaran el dilluns 10 de maig i acabaran el divendres 21 de maig. Les inscripcions es faran a l’àrea d’educació a la Fàbrica Llobet-Guri. Les formacions tenen una durada d’un curs acadèmic i en superar-lo els alumnes poden continuar la seva formació amb un cicle formatiu de grau mitjà.  Per a més informació podeu contactar al telèfon 617 95 60 10, o a través del correu electrònic a8960384@xtec.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat