2.054 euros per renovar l’àrea Oncològica Pediàtrica de la Vall d’Hebron

Imatge: Paraules Il·lustrades

Els punts de llibre solidaris venuts per Sant Jordi a diferents punts de Calella han recaptat 2.054 euros. La donació econòmica s’ha fet al projecte de reforma i humanització de l’àrea Oncològica i Hematològica Pediàtrica de la Vall d’Hebron, que necessita una reforma de gairebé 7,5 milions d’euros per renovar les zones d’hospitalització. Encara es poden obtenir punts de llibre i fer donacions posant-se en contacte amb hola@paraulesilustrades.com.

Marcador final a la recaptació dels punts de llibre solidaris. S’han aconseguit 2.054 euros de la seva venda, en una donació que s’ha fet a la Fundació Aladina, al servei dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

El destinatari final és el projecte “Realitat Millorada“, per una renovació de l’àrea Oncològica i Hematològica Pediàtrica de la Vall d’Hebron. Es necessiten gairebé 7,5 milions d’euros per reformar una àrea de 2.646 metres quadrats i convertir-la en un entorn confortable i amigable i on el tractament mèdic, el descans i el temps d’oci conviuran de manera natural.

La bibliotecària Gemma Masdeu, amb els dibuixos de la il·lustradora Laia Olazabal, van donar vida als punts de llibre solidaris. Masdeu admet que no s’esperaven aquesta rebuda a la iniciativa, que va néixer per l’amistat que tenen amb una de les famílies que estan sent ateses a la Vall d’Hebron i la “necessitat de fer alguna cosa” al respecte:

Han sigut 2.054 euros, però en poden ser més. Hi ha alguns exemplars dels punts de llibre solidari que es poden adquirir en alguns punts de venda o bé contactant amb les impulsores de la iniciativa:

Encara hi ha punts de llibre solidaris a la venda i es poden comprar posant-se en contacte amb hola@paraulesilustrades.cat o bé a través del perfil d’Instagram de la iniciativa a @paraulesil.lustrades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *