“90 anys d’Aplec a Calella” participarà al cicle d’audiovisuals de la Confederació Sardanista de Catalunya

APLEC

Aquest dimecres es projectarà a Barcelona el documental “90 anys d’Aplec a Calella”, un film realitzat per Ràdio Calella TV i l’Agrupació Sardanista de Calella. Serà en el marc del cicle d’audiovisuals “Projectem la sardana” que organitza la Confederació Sardanista de Catalunya.

Es tracta d’un documental que neix de l’última edició de l’Aplec Pairal de Calella, que l’any passat va arribar al 90è aniversari. La presentació anirà a càrrec de la seva directora i presentadora del programa Coblejant, Queralt Pedemonte, i del realitzador, Marc Vilalta. Queralt PEdemonte ha explicat de què tracta el documental.

“Aquest dimecres a les 7 de la tarda presentem aquest documental que vam fer des de Ràdio Calella TV. El que volíem era recollir els 90 anys que té l’Aplec de Calella, que aprofito per dir que és el més antic de Catalunya i vam veure la oportunitat de poder-lo presentar en aquest cicle d’audiovisuals que organitza la Confederació Sardanista de Catalunya, perquè vam veure que era una manera molt bona de projectar la nostra feina i la nostra tasca, no només en l’àmbit calellenc i local, sinó també arreu de les zones que abarca el món de la sardana”

Tot seguit es farà una taula rodona en la que es debatrà sobre l’estat de les agrupacions sardanistes a Catalunya.

“Aquesta activitat consisteix en visualitzar el documental i explicar com funciona i després hem inclòs una taula rodona, que l’he dissenyada jo mateixa, en la qual es parlarà amb els assistents de quines són les mancances i les virtuts que tenen les actuals agrupacions sardanistes i quines serien les maneres de millorar-les, introduir valors nous i, fins i tot, com es podria tractar el tema del relleu generacional”

L’acte tindrà lloc aquest dimecres a les 19:00 h del vespre a la Casa de la Sardana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat