20.000 butlletes participaran en el sorteig del SumaQuilòmetres

Sorteig del Sumaquilòmetres 2019

Tancada la campanya del Sumaquilòmetres, una de les campanyes més importants, pel nombre de participacions, que fa al llarg de l’any associació de comerciants Calella Centre Comercial. Enguany han recollit unes 20.000 butlletes superant les xifres de l’any passat. La setmana passada eren els darrers dies per entregar les butlletes, que permeten optar al viatge per a dues persones a una de les destinacions amb ciutats europees com a denominador comú.

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Josep Maria Gallart, president de l’associació de comerciants ha avançat que han recollit prop de 20.000 butlletes entre tots els establiments que hi han participat.

De les quatre urnes que tindrem amb els 4 trams de viatge, hi surten unes 20.000 butlletes. Ens movem en xifres similars que l’any passat, una mica més podríem dir.

Un viatge sorpresa, Disneyland Paris, Viena o Andorra La Vella són algunes de les destinacions a les quals podien optar els clients de les botigues de Calella que participessin en la campanya nadalenca del SumaQuilòmetres. Aquesta campanya el viatge sorpresa i Disneyland han estat els trams més sol·licitats.

Els dos trams que ha triat més la gent, són el segon tram i el quart. Que serien els viatges a Disney, que ja ve sent com una de les destinacions més sol·licitades i aquest any també el viatge sorpresa. Ens hem adonat repassant que és dels que ha agradat més.

El destí del viatge sorpresa es coneixerà el mateix dia del sorteig, serà dijous a les nou del vespre quan et desvetlli el destí i els guanyadors del viatge.

De moment els comerciants ja van pensant en novetats que incloure en la propera campanya del SumaQuilòmetres i tot indica que el viatge sorpresa repetirà.

En l’àmbit comercial, el president de l’associació ha fet una bona valoració de la campanya de Nadal, Gallart ha confirmat una bona campanya de vendes i ha deixat entreveure un petit increment respecte a l’any anterior.

De moment xifres clares no en tenim, perquè hem de reunir-nos en junta, i passar una enquesta als associats per veure com anat aquest Nadal. Sí que puc dir a títol personal que ha estat millor que l’any passat, sense ser una xifra molt significativa.

El sorteig de la campanya del SumaQuilòmetres es farà el pròxim dijous 16 de gener a les 21 h a la Cooperativa l’Amistat. El podran seguir en directe a través de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *