212 escolars es beneficiaran de les beques de menjador del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Maresme ha rebut 314 sol·licituds de beques menjador provinents de 199 famílies de Calella.

D’aquestes, l’ens supramunicipal ha aprovat 212 tot i que, a dia d’avui només 78 infants ja l’han rebut. Segons la regidora de Política Social, Margarita Valls, durant les properes setmanes s’acabaran de rebre totes les beques: “Ara és quan el Consell Comarcal ens ha notificat que tenim 212 concedides, de moment 78 infants que ja s’estan beneficiant, i va arribant, preveiem que en poc ho vagin resolent tot en el sentit de fer-ho efectiu”.

A banda de les beques menjador que concedeix el Consell Comarcal, l’àrea de Política Social de l’Ajuntament també en concedeix però en casos de molta urgència. Segons Valls, el curs passat es van donar 2 i aquest curs, de moment, s’està fent el seguiment d’una família amb necessitats: “A part de les beques del Consell Comarcal, nosaltres des de l’Ajuntament atenem casos que podríem ser de risc, aquests els assumim des d’aquí. L’any passat hi havia dos casos de risc i aquest curs un que ara estem atenent”.

Els tècnics de l’àrea de Política Social fan un seguiment de les famílies més vulnerables a l’hora de concedir les beques menjador pels seus infants. Entre els aspectes que es valoren hi ha el fet de ser família monoparental, tenir un fill d’acolliment dins la unitat familiar o bé que el mateix infant o germans siguin discapacitats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *