El FESTIMATGE rep més de 5.000 treballs per als Trofeus Torretes de fotografia i curtmetratges

4.623 fotografies i 734 curtmetratges opten als Trofeu Torretes de cada categoria. Són els premis que concedeix Foto-Film Calella en el marc del FESTIMATGE, el Festival de la Imatge de Calella, que se celebrarà del 4 al 26 d’abril. En breu es donaran a conèixer els guanyadors dels certamens, que es podran veure durant l’únic festival que dona un espai conjunt per gaudir de la imatge en totes les seves vessants.

431 autors de 51 països han enviat les seves fotografies al concurs fotogràfic que convoca Foto-Film Calella i que es fallarà en les pròximes setmanes. Una participació que arriba a les 4.623 fotografies. Pel que fa al Trofeu Torretes de Curtmetratges, s’han rebut 734 treballs de 22 països. Del total, 157 han estat dirigits per dones.

L’organització del FESTIMATGE ha donat a conèixer les xifres de participació quan falta menys d’un mes perquè arrenqui el festival, que enguany tindrà com a fil conductor el 130è aniversari del naixement de Charles Chaplin, a qui se li dedicaran diferents activitats com projeccions, una Nit Golfa i el concurs “Charlot als comerços”.

El 16 d’abril, i coincidint amb el dia del seu naixement, el FESTIMATGE es projectarà la pel·lícula El Gran Dictador. Es farà una sessió de cinema mut amb acompanyament de piano en directe, a càrrec del mestre Paul Parera; o una Nit Golfa que servirà per recórrer la vida i obra de Charles Chaplin. Algunes botigues de Calella participaran en el concurs per endevinar els títols de les pel·lícules de Chaplin a partir dels cartells que exposaran als seus aparadors.

El FESTIMATGE constarà de més de 24 exposicions de fotografia, tallers i visites guiades; més d’una desena de projeccions de curtmetratges seleccionats i la projecció del film Verd madur per homenatjar la seva actriu protagonista, Jeanne Velèrie.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *