Unes graderies “com déu mana” per a La Muntanyeta

Recta final del període de votacions del Pressupost Participatiu de Calella per al 2020. Una de les propostes finalistes planteja destinar els 125.000 euros de la convocatòria a la instal·lació de graderies cobertes al camp de futbol de la zona esportiva de La Muntanyeta. El seu promotor és Hamzda Dandouni, un exjugador del CF Calella i membre del grup d’animació Calella Crew 1917.

En una entrevista al programa La Ciutat, Dandouni ha explicat que la seva proposta no entra al detall de l’aforament ni les característiques que han de tenir les graderies, més enllà que siguin cobertes i accessibles per a tothom.

La meva idea és que siguin cobertes. El pressupost és de 125.000 euros, m’imagino que barates no seran, però quan més gran siguin millor, accessibles amb rampes, i còmodes.

Per Hamza Dandouni l’objectiu final és garantir l’animació i el suport local en els partits que el CF Calella passi a disputar a La Muntanyeta. L’equipament municipal està immers en les obres de remodel·lació que portarà la substitució de la gespa natural per una catifa verda artificial; a més de millores en els sistemes d’il·luminació i de la zona de recepció i vestidors.

Les votacions presencials i online acaben aquest divendres 30 d’octubre

Tots els calellencs i calellenques majors de 16 anys poden votar en la convocatòria del Pressupost Participatiu de Calella per aquest 2020, dotat amb 125.000 euros que permetran executar només una de les cinc propostes finalistes.

Enguany es pot fer virtualment a través de la plataforma de participació civiciti.com/es/Calella. De forma presencial es pot votar tots els dies a la planta baixa de l’Ajuntament de Calella, de 9 a 20h (excepte els dimecres). Aquesta setmana, l’urna mòbil s’instal·larà al carrer Matas i Rodés, el dimecres de 9.30 a 13.30h i de 17 a 20.30h.

El recompte de vots es farà dilluns 2 de novembre a la sala de Plens de l’Ajuntament en un acte obert al públic però amb aforament limitat (19h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *