21D: Candini: “El 155 és molt més real del que pot semblar”

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (PDeCAT), considera que les eleccions d’aquest 21D són una jornada històrica. Assegura que l’aplicació de l’article 155 és “molt més real del que sembla” i una mostra és que el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, és qui està organitzant i donant les indicacions relatives a la celebració de les votacions.

Tot i així, Candini creu que davant de “circumstàncies especials, la participació serà especial” i augura un 80% de participació, pel que afirma que els resultats tindran una major legitimació. L’alcaldessa assenyala que aquesta situació farà guanyar la democràcia. També assegura que els ciutadans han optat per una postura “molt intel·ligent” no portant elements de color groc davant del perill que la Junta Electoral Central pugui impugnar els vots de la mesa.

El PDeCAT, partit en el que milita l’alcaldessa, forma part de la candidatura de Junts per Catalunya. Es tracta de la primera vegada que aquesta llista opta al Parlament; en els anteriors comicis Convergència va presentar-se en coalició amb ERC sota el nom de Junts pel Sí, que va aconseguir un 52,25% dels vots a Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *