Mossèn Cinto Busquet torna a Calella per les celebracions del Nadal

El rector de la Parròquia de Calella ha decidit que és el moment de reincorporar-se després de prendre’s un descans forçat per indicació mèdica, tal com els va explicar Ràdio Calella TV. En declaracions al programa La Ciutat, Mossèn Cinto Busquet, ha agraït les mostres de suport que se li han enviat en les últimes setmanes. Ha dit que torna amb força i amb la il·lusió de compartir les celebracions litúrgiques de Nadal amb tots els calellencs.

Mossèn Cinto Busquet ha comentat que el retir li ha donat l’oportunitat de reflexionar i agafar forces per afrontar el que qualifica d’una “nova etapa”.

Em trobo molt bé. Quan se surt d’un moment crític, si es viu bé, se’n surt enfortit. Torno amb el sentit de començar una nova etapa i havent-ne après una mica. Totes les crisis serveixen per reflexionar i penso que han estat positives les setmanes que m’he hagut de retirar.

El rector ha desvinculat la seva decisió del desgast que reconeix li ha provocat el fet d’haver-se exposat públicament i haver opinat en relació al conflicte polític entre Catalunya i Espanya.

Tot hi influeix, però no ha estat això. Al contrari. A Calella m’hi trobo molt bé i si hi ha hagut situacions complicades sobre la meva feina a nivell de país, sobre el que vivim, sempre he volgut deixar molt clar que no he volgut fer política partidista, sinó ser coherent amb el que l’Evangeli ens diu, també aplicar-ho a la situació que vivim com a país. Allà sí que hi ha hagut moments de desgast.

Mossèn Cinto Busquet ha explicat que la Parròquia de Calella ha començat a preparar les celebracions litúrgiques del Nadal. Començant pel Sagrament de la Reconciliació d’avui dijous, 19 de desembre (20.30h), la Missa del Pollet i la Missa del Gall del 24 de desembre; la Missa de la Mare de Déu de l’1 de gener o la de l’Epifania del Senyor, per Reis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.