21D: El PSC s’ofereix a construir ponts de diàleg que aportin solucions

Foto: PSC
Foto: PSC

Una alternativa a la dicotomia entre l’independentisme i l’immobilisme. El PSC s’ofereix com el partit de les solucions per mitjà del diàleg i l’acord, trencant la tònica de la política catalana dels últims anys. Assenyalen que l’home capaç de liderar-ho és Miquel Iceta, el seu candidat a la presidència de la Generalitat. A Calella, l’agrupació local socialista no posarà fil a l’agulla a la campanya per les eleccions del 21 de desembre fins aquest dissabte. Muntaran parada informativa a peu de carrer per explicar el seu programa electoral.

Des de l’agrupació local del PSC de Calella, Josep Torres, ha assegurat que afronten aquests comicis amb il·lusió i empesos per les enquestes que els donen uns millors resultats que els actuals. Diu Torres que el socialisme ha de ser clau i determinant en l’escenari post 21 de desembre pel seu compromís amb el diàleg i l’entesa.

“Ens importa molt més el que pugui passar a partir del 22 que els resultats en sí mateixos perquè, siguem els que siguem, haurem de parlar i arribar a un acord per tirar endavant un projecte polític per tots”, ha comentat.

Un projecte per construir una Catalunya basada en la justícia social, el feminisme i l’ecologisme, que abordi els problemes i els dèficits reals aporti l’esperança de temps millors. Així es recull en el programa del PSC per a les eleccions del 21 de desembre i que lidera Miquel Iceta.

En l’agenda de campanya local, els socialistes tenen previst instal·lar una parada informativa al carrer, aquest dissabte 9 de desembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat