L’Atsoc estrena demà el musical solidari “Dannie”

Se’n faran quatre funcions, entre dimecres 6 de desembre i diumenge 10 de desembre, i els beneficis es repartiran entre la Marató de TV3 i la Fundació Hàbitat Solidari. El musical gira al voltant de la vida d’un nen orfe que viu en una casa d’acollida que porta la malvada senyoreta Hannigan. Es produeix un gir quan un multimilionari decideix adoptar-lo. A diferència del llibret originari (“Annie”) en el qual el paper principal el fa una nena, l’adaptació de l’Atsoc està protagonitzat per un vailet. El paper el fan Martí Puerto i Aniol Vicens.

Els dos protagonistes del nou musical de l’Atsoc (Associació de Teatre Solidari de Calella) han passat aquest matí pel programa La Ciutat. Han explicat que des del mes d’abril porten assajant l’obra, que demà posaran en escena al Teatre de la Sala Mozart en la primera de les quatre representacions de Dannie que es faran aquesta setmana.

Martí Puerto i Aniol Vicens encapçalen cadascun d’ells el doble elenc que ha definit l’Atsoc per garantir totes les funcions i que no hi ha ensurts d’última hora que les posin en perill. Santi Basart, intèrpret de l’obra en el paper del milionari Oliver Warbucks, ha dit que els dos protagonistes principals sorprendran al públic. “Quan vam fer la tria dels personatges, la comissió artística va valorar totes les aptituds, des de la interpretació, les qualitat vocals… I ells reunien el tipus que el personatge requereix”, ha dit.

Basart ha explicat que es buscava implicar joves artistes de Calella i la comarca quan es va triar aquesta obra, basada en una exitosa tira còmica nordamericana i que s’ha representat en múltiples ocasions arreu del món, a més de portar-se a la gran pantalla.

“Buscàvem sobretot la il·lusió i la força d’actors joves. Quan l’any passat vam decidir fer aquesta obra la primera intenció era que el jovent hi participés, no només adults, tant de Calella com d’altres poblacions de prop”, ha assegurat.

L’Atsoc té vocació solidària i, per això, des que van fer el muntatge de Boscos Endins i Jesucrist SuperStar, després, els beneficis de taquilla es destinen a la Marató de TV3. Una altra part, a iniciatives locals. Aquest any aniran per a la Fundació Hàbitat Solidari. “Des de l’associació ens fem fixat que cada any hi hagi una certa rotació entre les associacions, i aquest any ens van presentar el seu projecte i ens va agradar molt”, ha comentat Santi Basart.

Les representacions de Dannie es faran demà dimecres, 6 de desembre a les set del vespre al Teatre de la Sala Mozart. Les següents funcions seran divendres 8 de desembre (19h), dissabte 9 de desembre (21:30h) i diumenge 10 de desembre (18h).

Les entrades es venen al preu d’11 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *