21D: ERC demanarà més inversió en infraestructures pel Maresme

Mònica Palacín, candidata d'ERC a les eleccions del 21D, a la parada informativa de Calella
Mònica Palacín, candidata d'ERC a les eleccions del 21D, a la parada informativa de Calella

Mònica Palacín, número 18 a la llista per Barcelona d’ERC, ha estat avui a la parada informativa del partit republicà a Calella. Palacín a admès que el Maresme està a la cua a nivell d’inversions, i per això, des d’ERC proposaran al Parlament diverses mesures per millorar la comarca a nivell d’infraestructures.

Els tren de Rodalies o els peatges de la C-32 són alguns dels elements del transport que volen treballar.

“La comarca del Maresme és cert que a nivell d’infraestructures ha estat una comarca que està a la cua de comarques pel que fa a inversions. La dificultat del tren que creua la comarca i que no ha rebut inversions potents des de fa molts anys, una autopista de comunicació constant entre els veïns de la comarca però que també ens obre les portes a Barcelona, que tenim un peatge amortitzat des de fa anys i que en canvi veiem com hem de passar per dos peatges o per tres peatges per arribar a Barcelona a anar a treballar en moltes ocasions. Totes aquestes peticions dels veïns i veïnes de la comarca seran traslladades al Parlament de Catalunya”

Segons diverses enquestes, Ciutadans i ERC seran les dues forces que es disputaran la victòria en les eleccions del 21D, tot i que algunes veuen el partit que encapçala Inés Arrimadas com el més votat. Palacín ha tret importància a les enquestes i ha assegurat que per ERC l’important és continuar explicant el seu programa als ciutadans.

“Nosaltres, davant de les enquestes, el que fem és sortir als carres i a les places a fer campanya, a explicar de manera incansable quin és el projecte d’ERC, quin és el programa que portem per encarar aquestes eleccions i sobretot per explicar la situació d’anormalitat amb la que s’està esdevenint aquesta campanya. Per tant, més enllà d’enquestes, el que té clar ERC és que aquestes eleccions van de o guanya Cs o guanya ERC, o guanyen els del 155 o guanyem el bloc de gent que va defensar amb els seus cossos les urnes l’1 d’octubre”

El proper dimarts, últim dia per fer actes de campanya per les eleccions abans de la jornada de reflexió, el grup municipal d’ERC tornarà a atendre als calellencs i calellenques amb una parada informativa a la plaça de l’Església.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la número 18 a la llista per Barcelona d’ERC, Mònica Palacín.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat