21D: L’ANC-Calella per la Independència demana una alta participació en unes eleccions “en què ens hi juguem molt”

Imatge d'arxiu

Josep Barri, portaveu de la territorial local de l’entitat independentista, ha animat als calellencs a votar en una jornada en què es trenca el tòpic, ha dit, i no és de festa de la democràcia. En aquest sentit, ha fet referència a les circumstàncies en què es van convocar les eleccions i a la situació particular dels candidats.

Des de l’ANC-Calella per la Independència s’assegura que avui és el dia per “retornar Catalunya a la normalitat i donar legitimitat a les institucions per seguir endavant”. Barri confia que es compleixin els pronòstics i es confirmi una alta participació dels votants.

El portaveu local de l’entitat independentista ha exercit el seu dret a vot vestit amb una jaqueta groga, color que simbolitza la solidaritat amb els líders socials i polítics que estan a la presó i pels quals es reclama el seu alliberament. Recordem que un d’ells és el president de l’ANC, Jordi Sánchez, número 2 de la candidatura de Junts per Catalunya per Barcelona, encapçalada pel president Carles Puigdemont.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *