23J: Creix la participació a Calella en el primer avenç de les 10h

Durant la primera hora de votacions per a les eleccions generals espanyoles, 817 calellenques i calellencs han exercit el seu dret a vot. Això deixa la participació en el 6,17%, per sobre del 4,67% a la que es va arribar en els darrers comicis del novembre del 2019. Les cues a les meses electorals ha estat una constant a tots els col·legis electorals de Calella des que s’han obert a les nou del matí.

Moltes calellenques i calellencs han matinat per ser dels primers en votar en aquestes eleccions generals espanyoles, que se celebren en un diumenge de juliol assolellat i amb calor intensa. Han fet cua a les portes dels cinc col·legis electorals habilitats, que han obert amb normalitat a les nou del matí. Durant la primera hora, fins a les deu del matí, hi han passat 817 persones, que representen el 6,17% del cens electoral per aquests comicis, segons ha informat l’Ajuntament de Calella. La xifra se situa per sobre de la que es va registrar en l’última convocatòria del novembre del 2019, quan a aquesta hora s’havien recollit 622 paperetes, amb una participació del 4,67%.

Hi haurà un nou avenç de participació a les 14h, i altres tres durant la tarda, amb la xifra final que es donarà a conèixer a partir de les vuit del vespre, quan tanquin les urnes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *