23J: Arrenca la jornada d’eleccions generals a Calella

13.230 calellenques i calellenques estan cridats a les urnes per les eleccions generals que se celebren avui diumenge 23 de juliol. A les nou del matí han obert normalment els cinc col·legis electorals habilitats a Calella, que restaran oberts fins a les vuit del vespre, ininterrompudament, per rebre les persones que vulguin exercir el seu dret a vot. Tal com va informar l’Ajuntament de Calella, els espais estaran climatitzats per combatre les altes temperatures de la jornada. S’esperen màximes de 32 graus al Maresme.

La participació en la jornada electoral és una de les incògnites que es presenten per aquest 23J per la coincidència amb l’estiu i l’època de vacances. A l’última convocatòria per a les generals, el novembre del 2019, el 68,87% de les persones amb dret a vot van exercir-lo a Calella.

A les nou del mati han obert normalment els cinc col·legis electorals habilitats a la ciutat, per on es distribueixen les 19 meses que s’han constituït i que funcionaran fins a les vuit del vespre. Al llarg de la jornada hi haurà diversos avenços de participació fins a l’inici del recompte, tant bon punt tanquin les portes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *