#26MCalella La participació en les eleccions municipals i europees a les 18h és superior a les anteriors

Al llarg d’aquest diumenge, i al punt de les 6 de la tarda, la participació ha estat superior a les darreres tant a les municipals com a les europees, especialment, en les europees.

Els avanços que ens han aportat des de secretaria municipal confirmen que a les eleccions municipals, al punt de les 6 de la tarda, la participació ha estat del 51,34%. Són 6.709 calellencs i calellenques els que han votat, pràcticament un 8% més que el 2015, que a la mateixa hora la participació es situava en el 43,77%, implicant 5488 calellencs i calellenques.

Una de les altres dades a destacar és la participació en les europees. I és que en aquest cas, la participació és superior, pràcticament el 10%. Passem del 39,50% del 2014, que situava 4880 calellencs i calellenques a les urnes, al 51,02% d’avui en què han participat 6642 persones.

Hi ha cinc seus electorals, en quatre espais de la ciutat. Són la Fàbrica Llobet-Guri, que és el col·legi més gran, l’Escola Pia i la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, a més de l’Escola Freta, dividida entre l’entrada de Costa i Fornaguera i la del carrer Jovara.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *