#28A Les primeres dades indiquen que la participació a Calella va lleugerament a l’alça

A les 10.00h, 781 calellencs i calellenques havien exercit el seu dret a vot en algun dels quatre col·legis electorals de la ciutat quan portaven tan sols una hora amb les portes obertes. Això situa la participació en el 6,07%, el 0,73% per sobre de la xifra registrada a les eleccions generals que es van celebrar el 26 de juny del 2016. La dada s’actualitzarà a les 14.00h.

La primera dada de participació a les eleccions generals, corresponents a les deu del matí i quan només es portava una hora de votacions, situa la xifra lleugerament a l’alça a Calella respecte es darrers comicis del 2016. Ha estat del 6,07%, més de mig punt per sobre de les recollides llavors.

Els col·legis electorals, que han obert puntualment a les nou del matí amb sense incidències -fora d’algun membre de mesa que no s’ha presentat a l’hora i el s’han hagut-, han estat un constant formigueig de votants que han aprofitat el diumenge per exercir el seu dret a vot. En alguns com la biblioteca municipal, les dimensions de l’espai i el nombre de meses habilitades ha generat algunes cues.

La jornada de votacions està transcorrent amb normalitat i sense cap tipus d’incidències a Calella. La dada de participació s’actualitzarà a les 14.00h, quan també es faran públiques les relatives a Catalunya i al conjunt de l’Estat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *