5 grups tancats per Covid a les escoles de Calella

escola minerva web2

Les escoles d’infantil, primària i secundària de Calella continuen obertes sis setmanes després del retorn dels alumnes a classe. Amb tot, l’impacte de la Covid és present i a causa de diversos contagis s’han hagut de tancar alguns grups. Ara mateix n’hi ha 5, amb 121 persones en aïllament a casa pels casos positius que s’han detectat a l’Escola el Far, La Minerva, l’Escola Pia i l’Institut Bisbe Sivilla.

Així es recull en el portal Escoles Segures del Departament d’Educació, on hi ha informació actualitzada sobre l’impacte de la pandèmia a les aules que està a l’abast de les famílies.

En concret, a l’Escola El Far hi ha un grup confinat i 26 persones en aïllament per un positiu per Covid. A La Minerva, on s’ha detectat un positiu, hi ha un grup tancat i 19 persones confinades. A l’Escola Pia, un grup tancat per un positiu, que obliga a l’aïllament d’un total de 26 persones. A l’Institut Bisbe Sivilla hi ha ara mateix dos grups tancats, amb 50 persones confinades després d’haver-se confirmat dos casos positius per Covid.

Estan funcionant amb normalitat les llars d’infants pública i privades de Calella, i també l’Escola Oficial d’Idiomes, que són els centres sobre els quals s’està fent seguiment per part del Departament d’Educació.

Al conjunt de Catalunya, les xifres de l’impacte de la pandèmia sobre l’activitat educativa continuen sent molt testimonials. No hi ha cap escola tancada però sí 2.399 grups tancats dels 72.000 que hi ha al país. Representen el 3,33% del total.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat