Una nova mort per Covid a l’Hospital de Calella

hospital web 4

S’eleva a 21 el nombre de pacients amb coronavirus que estan rebent atenció a l’Hospital Sant Jaume de Calella i n’hi ha 6 a l’àmbit sociosanitari, on el brot que es va confirmar la setmana passada ja afecta a un total de 18 residents. Són el doble dels detectats en un primer moment després que es repetissin les proves PCR als que van presentar resultats no concloents. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que s’ha sectoritat la planta de mitjana estada del sociosanitari i que s’estan seguint els protocols del Departament de Salut per si cal aplicar noves mesures.

Al marge dels nous contagis confirmats a la unitat de mitjana estada del sociosanitari de Calella, segons l’últim recompte de casos que ha reportat l’organisme sanitari ara mateix hi ha un total de 21 persones ingressades per Covid al Sant Jaume de Calella, on des de dilluns s’han registrat 12 noves entrades i s’han donat 2 altes hospitalàries. També es confirma la defunció d’un pacient pal·liatiu que va resultar ser positiu.

A l’Hospital de Blanes, centre que també gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha augmentat el nombre de persones ingressades per coronavirus fins a les 15 que hi ha actualment.

Quant al nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 també ha pujat i ara mateix és de 16 persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat