Bassals d’aigua al sorral del pati de l’escola El Far

El patit dels petits de l’escola El Far es nega d’aigua quan plou, i durant uns dies els nens i nenes no poden sortir-hi a jugar. L’AFA del centre i l’Ajuntament de Calella ho han comunicat al Departament d’Ensenyament perquè comprovi si es tracta d’un defecte d’obra que es pugui reclamar a l’empresa constructora. Des del consistori es valora dur a terme algun tipus d’intervenció per evitar que l’aigua quedi embassada al sorral que hi ha l’espai d’esbarjo que dona al carrer Sant Pere.

Eugènia Juhé, de l’AFA de l’escola El Far, ha explicat que els nens i nenes d’infantil no poden sortir a jugar al pati els dies després de ploure.

A la que plou, queda tot embassat d’aigua i triga molts dies en sortir. Suposo que amb l’obra no s’hi va pensar. Els dies que plou i els següents, els nens no poden sortir.

La representant de les famílies de l’escola ha dit que la situació s’ha posat en coneixement del Departament d’Ensenyament, però que encara no hi ha donat resposta. Des de l’Ajuntament de Calella es valora fer algun tipus d’intervenció per evitar que l’aigua quedi embassada al sorral del pati.

L’AFA compra mobiliari i jocs nous per als patis d’infantil i primària

jocs el far webEls nens i nenes d’El Far han estrenat els nous elements lúdics que l’associació de famílies del centre ha comprat per equipar el pati d’infantil i el que hi ha a l’interior, on hi juguen les classes de primària. S’hi ha destinat els estalvis que han aconseguit acumular amb les quotes i les subvencions dels últims cursos. A més, han col·locat unes lones amb dibuixos dels 5 ecosistemes dels planetes per tapar les humitats que surten a les parets de la zona de primària que queda sota nivell de terra. Són unes il·lustracions del calellenc Sergi Cugat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la representant de l’AFA d’El Far, Eugènia Juhé:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *