885 persones inscrites a la marxa contra el càncer d’Oncolliga Calella

Bona afluència de participants a la marxa solidària contra el càncer que es va fer el matí del diumenge d’eleccions – hi coincideix cada quatre anys –, organitzada per Oncolliga Calella. Es van formalitzar 885 inscripcions però no tothom va acabar prenent la sortida. La recaptació es destinarà a finançar els projectes que impulsa – en solitari o de la mà d’altres entitats – per donar atenció i acompanyament tant a les persones malaltes de càncer com també a les seves famílies.

Maria Pera, d’Oncolliga Calella, ha donat a conèixer les bones xifres de la marxa contra el càncer que es va celebrar diumenge. La seva valoració és del tot positiva.

Ha anat molt bé. Vam ser 885 persones inscrites, no totes van venir a la marxa però hi val col·laborar. I les que no van prendre la sortida, també algunes han tingut un premi del sorteig d’obsequis cedits per les botigues, restaurants, perruqueries i estètiques.

Les inscripcions a la marxa eren a canvi d’un donatiu de 10 euros, amb els quals també s’aconseguia la samarreta commemorativa, enguany de color negre. La recaptació total és de 8.850 euros que Pera explica a què es destinaran.

Podrem seguir donant el servei de psicooncologia, el Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID), el préstec de material ortopèdic, de cadires de rodes i llits articulats… I potser ens queda un coixí per atendre alguna altra petició.

Oncolliga Calella també tindrà paradeta a la zona d’entitats que l’Agrupació Sardanista muntarà el diumenge d’Aplec al Pati de l’Ós, on hi vendrà les manualitats que treballen les persones voluntàries.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *