Afectacions de trànsit per les obres de renovació del clavegueram de Sant Jaume

Des de l’Ajuntament de Calella es demana que s’utilitzin les vies alternatives de mobilitat per descarregar de trànsit l’N-II al seu pas per la ciutat. Mentre durin els treballs es donarà pas alternatiu als vehicles per un dels carrils; serà els dies feiners i durant el dia. La previsió és que estiguin enllestides immediatament després de Setmana Santa, a principis d’abril. El tinent d’Alcaldia de Mobilitat ha garantit el normal desenvolupament de la Volta Ciclista a Catalunya, que dilluns sortirà i arribarà a Calella. Aquesta tarda es farà la presentació de la pròxima edició, quan es donaran detalls del recorregut d’aquesta etapa inaugural.

Albert Torrent ha aclarit que els treballs que han començat avui no impediran que es disposi de l’amplada natural de la carretera pel pas dels ciclistes de la Volta, aquest pròxim dilluns 19 de març.

Tota la infraestructura nova passa per l’amplada de la vorera, la calçada no la toquem per res. Necessitem envair el carril per la grandària de la maquinària, però no perquè s’aixequi el ferm de la carretera. D’aquí que quan l’empresa plega, podem deixar la carretera lliure

Els treballs es realitzaran de les 7.30 ales 19.50h de dilluns a divendres, en dies laborables. Durant les nits i els caps de setmana i festius es podrà circular normalment per la carretera.

El tinent d’Alcaldia de Mobilitat ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que s’espera que les obres estiguin acabades, o gairebé, per l’inici del tercer trimestre escolar, que és quan s’inauguraran les noves instal·lacions de l’Escola Salicrú a la Fàbrica Llobet-Guri.

Torrent ha afirmat que era una actuació molt necessària pel deteriorament de la infraestructura de sanejament.

Era imprescindible fer l’obra, fa molt que la teníem programada i hem mirat de fer-la quan molestéssim el mínim. Se’ns ha solapat amb l’obra de Bruguera, que ens impedia fer-la abans. Ara sembla que és una bona època i ho tindrem arreglat per Setmana Santa

S’ha començat l’obra per la banda del carrer Sant Joan, i s’actuarà per tot el tram fins al carrer Sant Pere. Per ajudar a descarregar la carretera de trànsit i minimitzar les retencions que es puguin produir, el tinent d’Alcaldia de Mobilitat ha recomanat utilitzar els circuits alternatius per desplaçar-se.

Seria bo que utilitzés l’autopista, on trobaran la circulació més fluida. Entrar-hi al rierany dels Frares i sortir a Sant Pol, o a l’inrevés. I la gent que ha d’entrar a Calella, per Jovara o el camí de la platja, poden estalviar-se aquest tram de carretera. Si la gent segueix aquestes instruccions farà que les esperes als talls siguin més breus

Durant aquestes pròximes tres setmanes hi haurà operaris regulant el trànsit per la carretera.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista al tinent d’Alcaldia de Mobilitat, Albert Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *