Aprovat el Pressupost Municipal per l’any 2018

Ple00000000

El Pressupost General de l’Ajuntament per l’exercici 2018 ha quedat aprovat de forma definitiva després de desestimar les reclamacions presentades per l’Associació de Veïns de Codina i Calella Centre i la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO. També tira endavant la plantilla de personal.

La sessió extraordinària del Ple municipal celebrada avui ha finalitzat amb l’aprovació del Pressupost i de la plantilla de personal per 9 vots a favor, corresponents a l’equip de govern –format pel PDeCAT i el PSC– i les abstencions d’ICV, el PP i ERC.

El portaveu del PP al consistori, Josep Maria Pérez Basart, ha preguntat al govern si les associacions de veïns podien disposar d’un local propi i d’una subvenció municipal, dues de les reclamacions de les entitats veïnals.

“Respecte les associacions de veïns, jo crec que sense haver de tocar el Pressupost probablement hi ha possibilitats de que disposin d’un local i segurament els oferireu algun local, ja sigui a la Fàbrica Llobet o algun altre lloc; ja sigui compartit o no. Suposo que amb això no crec que hi hagi cap problema al respecte. En quant a la ronda de les subvencions, suposo que quan ells entrin i formalitzin, si és que ja ho han fet o no ho han fet, aquestes associacions també entraran dins de la ronda de les subvencions per part de l’Ajuntament i en conseqüència també rebran la subvenció corresponent”

El regidor d’Hisenda i Recursos Interns, Jordi Sitjà, ha respost que les associacions de veïns podien presentar-se a les subvencions, ja que tenen el mateix dret que qualsevol altra entitat de la ciutat, i ha assegurat que estan valorant la possibilitat de cedir-los un espai a la Fàbrica Llobet, subjecte a la disponibilitat de la Fàbrica.

“En quan a les subvencions, les entitats es poden presentar per lliure concurrència a les subvencions que té l’Ajuntament i, per tant, les associacions de veïns com una més […] En quant al local, podem continuar valorant-ho. N’hem parlat de vegades amb ells, hi ha una possibilitat futura de quan es vagi coneixent la disponibilitat de la Fàbrica Llobet i després veure si hi ha altres alternatives […]”

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat