L’Ajuntament convoca els concursos d’escriptura i dibuix per la diada de Sant Jordi

Persones residents o escolaritzades a Calella poden participar als concursos que ha tornat a convocar l’àrea d’Igualtat amb motiu de la diada de Sant Jordi. Són el d’escriptura i el d’il·lustració, per als que es convida a fer volar la imaginació per capgirar la llegenda en termes de diversitat, de forma original i creativa. Els treballs es poden presentar fins a finals de mes i els premis per als guanyadors s’entregaran en el marc de la Fira de Sant Jordi que se celebrarà el 23 d’abril al Passeig Manuel Puigvert.

Als concursos Reinventa’t la Llegenda de Sant Jordi es valorarà les creacions que trenquin amb els estereotips de gènere i expliquin la història amb una mirada inclusiva.

El concurs d’escriptura s’adreça a persones a partir de 8 anys i estableix quatre categories d’edat:

Categoria A: de 8 a 10 anys
Categoria B: d’11 a 14 anys
Categoria C: de 15 a 17 anys
Categoria D: més de 18 anys

Els relats han de tenir una extensió màxima de dos fulls i s’han de presentar indicant si es participa en la modalitat de prosa o poesia, la categoria d’edat i les dades de contacte. El termini de presentació de les creacions s’acaba el 31 de març. Es pot fer presencialment a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça (format paper) o per correu electrònic a l’adreça igualtat@calella.cat (format electrònic).

Hi haurà un primer i un segon premi per cada grup i categoria. Un diploma i vals per a llibres o material de papereria.

El concurs d’il·lustració s’adreça a persones a partir de 3 anys i estableix cinc categories d’edat.

Categoria A: de 3 a 5 anys
Categoria B: de 6 a 8 anys
Categoria C: de 9 a 11 anys
Categoria D: de 12 a 16 anys
Categoria E: més de 17 anys

En aquest cas, les creacions s’hauran d’entregar a la Biblioteca Municipal de Can Salvador de la Plaça en el format escollit. El termini també acaba el 31 de març.

Els dibuixos guanyadors seran exposats a la Fira de Sant Jordi del 23 d’abril al Passeig Manuel Puigvert, on també es farà l’entrega de premis. Diplomes per als primers i segons de cada categoria, a qui també es donaran vals per a llibres o material de papereria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *