Calella farcirà d’activitats la diada de Sant Jordi

el-dragon

Jocs, inflables, signatura de llibres, música i lectura de contes, a més de la tradicional oferta de roses i llibres en parades comercials. La fira de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament de Calella se celebrarà aquest any al Passeig Manuel Puigvert… si la pluja no ho espatlla. Aprofitant que el 23 d’abril cau en diumenge, l’àrea de Fires de l’Ajuntament de Calella aposta per farcir d’activitats la diada amb un doble objectiu: que les famílies d’aquí gaudeixin d’una bona proposta de lleure i que les de fora es decideixin a venir a passar el dia. N’ha parlat la regidora Lucia Sánchez al programa La Ciutat.

“El passeig dona més joc”, ha assegurat la regidora de Fires de l’Ajuntament de Calella, Lucia Sánchez, que aquest matí a La Ciutat ha comentat que hi traslladaran l’activitat de Sant Jordi, que també porta moltes novetats.

El passeig sempre dona més joc els caps de setmana. I si és Sant Jordi, amb moltes activitats, actuacions i tallers, encara més.

A l’espera de tancar el programa definitiu, la regidora ha avançat que hi haurà un espai de ludoteca amb activitats i una trentena de jocs infantils tradicionals. A més, s’instal·larà un gran inflable amb forma de drac de 13 metres d’altura. Tot gratuït.

S’ha previst la signatura de llibres d’autors locals i la lectura del conte dels Gegants de Calella, mentre que els grallers de la colla faran un concert fusió amb guitarra. A més, l’entrega de premis del concurs d’escriptura i il·lustració sobre la llegenda de Sant Jordi que convoca l’àrea d’Igualtat.

La Fira del Llibre i de la Rosa provarà la ubicació que ja es va plantejar pel 2022 però que finalment va quedar en un no res per la pluja. La regidora de Fires es mostra partidària de portar activitat en espais descentralitzats.

Hauríem de provar com funciona en altres localitzacions. Per exemple, tenim la Riera Capaspre, que és un espai longitudinal, que ens permetria fer una fira amb parades a banda i banda; o la Plaça Catalunya, que també dona molt de joc. Hem de començar a muntar fires en espais poc habituals.

Lucia Sánchez ha avançat que hi ha força interès a participar a la Fira Renaixentista de principis del mes de maig, que tindrà decoració especial a càrrec de Petits Creadors.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *