Avui, primer dels tallers d’empoderament que organitza Dones de Calella

L’Associació Dones de Calella fa avui el primer dels tres tallers d’autoestima i empoderament personal, a càrrec de la “coach” Mercè Roura, que ha organitzat amb motiu de la commemoració del 8M. Serà a l’Auditori de Can Saleta (18h), amb accés lliure per a tothom. Es repetirà els dijous 23 i 30 de març.

La presidenta de Dones de Calella, Belén de Lózar, ha comentat que la idea dels tallers va sortir després de constatar la necessitat d’obrir un espai per acompanyar i ajudar al creixement personal per superar moments d’adversitats.

La intenció era fer un taller perquè pensava que era una necessitat per diferents situacions que es van donar durant el Nadal, venim de la Covid… Vaig creure que s’havia de fer alguna cosa per empoderar les dones, però a nivell públic i no en un taller petit (…) Ajudaran a moltes dones a treure’s el llast que et fan entrar en una dinàmica negativa i et condueixen a tenir una baixa autoestima.

El taller d’autoestima i empoderament personal està obert a dones i homes i es repetirà els altres dos dijous de març a l’Auditori de Can Saleta, amb accés lliure. No cal inscripció prèvia. Anirà a càrrec de Mercè Roura, coach i formadora en intel·ligència emocional.

La presidenta de Dones de Calella va ser ahir al programa La Ciutat acompanyada d’Isabel Suárez, que s’encarrega de dos dels tallers que es fan a la seu de l’associació, al segon pis de la Fàbrica Llobet-Guri. Són el de lactància materna i el de benestar, que porta per nom Impulsa’t, en el qual es practiquen diverses tècniques per trobar l’equilibri entre el cos, la ment i les emocions.

Hi ha una part més física, fem treball amb les cames elàstiques individuals, música… és un amanera divertida d’activar el metabolisme. Després fem algun estirament i sempre incorporem alguna eina de benestar: ioga, shikun, meditació… Creiem que la meditació és l’eina que ens permet dirigir la ment, que es transporta pel cos. Busquem l’equilibri entre tots aquests elements.

El taller que s’ha incorporat recentment a l’oferta de serveis i activitats de l’associació ha tingut tant bona acollida que té llista d’espera. Busquen un nou espai amb més capacitat.

Tenim reunió pendent amb la regidora Cindy Rando per veure si trobem un espai més gran perquè l’associació està fent una gran feina i creixem molt, i ara tenim llista d’espera. És una llàstima que poguem brindar un servei pel qual hi ha una demanda real.

L’Associació Dones de Calella també ofereix classes pilates, ioga i tai-txí; i tallers de patchwork i ganxet. Per a més informació, podeu contactar al telèfon 637 219 055.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *