El nou skatepark anirà al solar de l’antic Salicrú

Decidida la ubicació de l’skatepark que la ciutadania va escollir en el procés de votacions del pressupost participatiu del 2022. L’espai per a la pràctica de l’esport es portarà al solar de l’antiga escola Salicrú, a la part alta de la Riera Capaspre. El consistori ho ha comunicat aquest matí sense avançar detalls de les característiques que tindrà la nova pista, que queden subjectes a la realització del projecte executiu que s’encarregarà. Es compta amb una reserva econòmica de 100.000 euros.

Gairebé la meitat de les persones que van participar en les votacions dels participatius del 2022 ho van fer en favor d’un projecte que s’hi havia presentat en diverses ocasions. La construcció d’un nou skatepark que ofereixi millors prestacions que el que ha funcionat al Complex Esportiu Tomàs Claramunt.

Hi ha una reserva econòmica de 100.000 euros per a la realització del projecte, que avui s’ha comunicat s’ubicarà al solar de l’antiga escola Salicrú, a la part alta de la Riera Capaspre. Les característiques de la pista es coneixeran un cop es disposi de l’estudi executiu de l’obra que encarregarà l’Ajuntament de Calella. El consistori puntualitza però que ho fa de la mà amb les persones usuàries de l’espai i el promotor de la iniciativa.

La regidora de Participació, Cindy Rando, apuntava justament aquesta ubicació com una de les més ben posicionades, per davant de la zona litoral, que deia estava descartada per les dificultats que s’entreveien d’obtenir els permisos per part del Departament de Costes. Aquesta era una de les opcions preferides per part del promotor, Sergí Díaz, tal com va recollir la notícia de Ràdio Calella TV explicant els detalls de la seva proposta. Aquesta contemplava una àrea d’entre 600 i 800 metres quadrats amb una pool, suaus desnivells, calaixos i rampes per a skaters de tots nivells; a més de baranes per fer salts.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.