Nova oportunitat perquè Calella tingui una la platja de gossos

La CUP, juntament amb ERC i CeC, presenten una moció al Ple Municipal de dijous perquè s’iniciï el procés per habilitar un tram de platja en què estigui permès l’accés dels gossos. Seria la primera de Calella. La proposta passa perquè es crei una comissió política encarregada de decidir-ne la ubicació i pressupostar-la. Els cupaires confien que la iniciativa prosperarà tenint en compte que tots els partits de l’oposició ho portaven al seu programa electoral.

El debat sobre si Calella ha de tenir o no una platja de gossos tornarà al Ple Municipal de dijous, dos mesos després que es tombés la moció que recollia aquest propòsit. La proposta es presenta sota el mateix enunciat, que Calella es declari ciutat amiga dels animals, però s’ha modificat perquè l’acord sigui únicament per tal que es creï l’espai, tal com ha explicat Núria Freixas, portaveu de la CUP de Calella i impulsora de la moció.

L’hem acotat i apostem directament per la creació d’una platja de gossos. La moció insta a crear una taula de treball polític per fer un estudi i pressupostar la seva execució. Tenint en compte els programes electorals d’ERC, CeC i Cs, que ho portaven al programa, li donem una altra oportunitat a la proposta.

La portaveu cupaire ha exposat que en la comissió informativa de dilluns no es va aclarir si la moció suma els suports necessaris. Balla el vot decisiu de Cs, que Freixas ha recalcat va defensar la platja de gossos durant la campanya electoral.

Guillermo Gomis va dir-nos abstenció però que ho parlaria amb el partit i que d’entrada no ho descartava (…) Sí, Cs ho portava al seu programa electoral i la presentem perquè pensem que la podem guanyar.

Si Ciutadans es manté en l’abstenció durant la votació de la proposta, es repetirà el resultat de la moció que també la CUP, ERC i CeC van presentar el passat 3 d’octubre i que finalment va ser desestimada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *