La fundació de l’Obra de Maria dona un camió de transport d’aliments a la Creu Roja de l’Alt Maresme

Voluntàries del Rebost Solidari de Creu Roja a Pineda de Mar (Foto: Ràdio Pineda)

Donatiu de la Fundació Social de l’Obra de Maria a la Creu Roja de l’Alt Maresme per facilitar-los la tasca de repartiment d’aliments i productes de primera necessitat entre les persones en situació de vulnerabilitat social i econòmica. Aquesta tarda, i al local del Rebost Solidari de Pineda de Mar, la fundació farà entrega d’un camió de transport, totalment equipat, valorat en uns 35.000 euros.

El president de la Fundació Social Obra de Maria, Joan March Naspleda, ha explicat a Ràdio Calella TV que van decidir donar un cop de mà a l’entitat coneixedors de l’allau de demandes d’ajuts que reben d’ençà de l’esclat de la pandèmia.

Degut a la pandèmia, la Creu Roja es va veure desbordada. Ens vam posar en contacte amb ells per oferir-los la nostra idea, i va sortir aquesta idea. I és que un dels problemes que tenien era la mobilitat dels grans volums dels productes que dispensen i que els aniria molt bé tenir un camió.

El camió disposa d’un elevador elèctric i una transpaleta per la càrrega i descàrrega de productes, i el seu transport. Amb aquest vehicle, la Creu Roja de l’Alt Maresme tindrà més facilitats logístiques per gestionar el Rebost Solidari de Pineda de Mar, des d’on reparteix productes d’alimentació i d’higiene personal i de la llar.

Aquest donatiu respon als objectius del nou patronat de la Fundació Social Obra de Maria per tal de col·laborar amb les entitats de l’Alt Maresme i la comarca que donen suport a les persones amb necessitats. Ha fet donatius a les Càritas de Calella i Pineda de Mar, a la Fundació Marpí i, darrerament, a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. Joan March Naspleda ha avançat a Ràdio Calella TV que la fundació està treballant un pla estratègic per reforçar aquesta línia i ser un actiu en la millora social del territori que li és proper. La seu la té a Calella.

Volem crear valor a través d’un seguit de projectes que ara estem treballant, de l’àmbit formatiu o donatius, perquè tingui continuïtat i sigui referent d’altres fundacions d’altres zones o països (…) Ho estem treballant des del Patronat de la Fundació i quan estigui concretat se’n donaran els detalls.

La Fundació Social Obra de Maria és la propietària de l’edifici on hi ha la residència per a la gent gran Lantus i també de l’Església dels Agustins, al carrer Balmes, que va tancar fa més de dos anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *