L’any polític es tancarà amb el Ple de pressupostos

pleCalella

L’alcaldessa ha convocat per aquest dijous 19 de desembre la sessió ordinària del Ple Municipal (18.30h) en el qual es porten a aprovació un total de 13 propostes, amb el pressupost del 2020 com a punt estrella. L’ordre del dia inclou dues mocions que han posat d’acord a tots els partits de l’arc plenari: reforçar els instruments de prevenció i resposta davant les violències sexuals i donar suport a la candidatura de la Sardana com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat. CeC, ERC i la CUP tornen a reclamar la periociditat mensual de les sessions plenàries.

L’apartat de mocions inclou altres tres propostes d’acord:

◾ ERC, Junts per Calella, Calella en Comú, PSC i Ciutadans -tots excepte la CUP- presenten una moció pel retorn social del rescat bancari i per garantir l’accés a l’habitatge social.
◾ Calella en Comú en presenta una en solitari per reclamar que s’activin diverses eines de participació que recullen el Reglament de Participació Ciutadana i el Consell de Ciutat.

En l’ordre del dia de la sessió ordinària del mes de desembre, aquest dijous, hi consten dos dictamens de delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme: en relació al projecte “L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca” que cofinança el FEDER; i per al servei de tractaments contra el mosquit tigre. També l’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana PMU-2 “Miquel Cuní”, promoguda per la mercantil Promotora Catalana Cercasa, SL.

Ràdio Calella TV retransmetrà el Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella en directe al 107.9FM i per radiocalellatv.cat a partir de les 18.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat