L’any polític es tancarà amb el Ple de pressupostos

El ple començarà a les 17.30 h i es podrà seguir per Ràdio Calella TV.

L’alcaldessa ha convocat per aquest dijous 19 de desembre la sessió ordinària del Ple Municipal (18.30h) en el qual es porten a aprovació un total de 13 propostes, amb el pressupost del 2020 com a punt estrella. L’ordre del dia inclou dues mocions que han posat d’acord a tots els partits de l’arc plenari: reforçar els instruments de prevenció i resposta davant les violències sexuals i donar suport a la candidatura de la Sardana com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat. CeC, ERC i la CUP tornen a reclamar la periociditat mensual de les sessions plenàries.

L’apartat de mocions inclou altres tres propostes d’acord:

◾ ERC, Junts per Calella, Calella en Comú, PSC i Ciutadans -tots excepte la CUP- presenten una moció pel retorn social del rescat bancari i per garantir l’accés a l’habitatge social.
◾ Calella en Comú en presenta una en solitari per reclamar que s’activin diverses eines de participació que recullen el Reglament de Participació Ciutadana i el Consell de Ciutat.

En l’ordre del dia de la sessió ordinària del mes de desembre, aquest dijous, hi consten dos dictamens de delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme: en relació al projecte “L’herència del Maresme. Rutes turístiques pel patrimoni cultural de la comarca” que cofinança el FEDER; i per al servei de tractaments contra el mosquit tigre. També l’aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana PMU-2 “Miquel Cuní”, promoguda per la mercantil Promotora Catalana Cercasa, SL.

Ràdio Calella TV retransmetrà el Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella en directe al 107.9FM i per radiocalellatv.cat a partir de les 18.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *