Millores en la il·luminació de Can Carreras

Els veïns de Can Carreres celebren que l’Ajuntament de Calella mantingui les actuacions de millora de la urbanització. L’última ha estat la instal·lació de dos fanals que funcionen amb energia solar i amb els quals es vol reforçar la il·luminació en trams de carrers habitats. Ara ja n’hi ha una desena.

Can Carreras no té xarxa d’enllumenat públic i la il·luminació de la urbanització s’està fent a partir de la instal·lació de fanals que funcionen amb energia solar. Personal de la Brigada Municipal de Calella va posar-ne dos més, i amb aquests ja sumen una desena. Clara Navas és una de les representants del veïnat:

En total s’han instal·lat una desena de fanals, tant dalt la urbanització, però també alguns a la carretera d’accés que puja de Calella des del pont de l’autopista.

Els fanals solars s’han instal·lat als carrer Vilassar i Masnou, en un sector de cases habitades. S’ha fet a proposta dels veïns, que també van ser insistents en millorar la il·luminació de la carretera d’accés a la urbanització. Clara Navas explica el perquè.

A la carretera, en punts amb poca visibilitat; en cantonades i encreuaments, i zones fosques on hi hagi més cases (…) La il·luminació ens dona més seguretat, també a nivell de circulació.

La instal·lació dels fanals solars ha anat a càrrec del personal de l’Ajuntament, en una actuació finançada per la Diputació de Barcelona.

Darrerament també s’han col·locat miralls de trànsit i s’han asfaltat alguns trams de carrer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *